go to main prd

Hankook Tire Magyarország Kft.

Hankook Tire Magyarország Kft.
A Hankook Tire világszínvonalú európai üzemében éves szinten 19 millió gumiabroncs gördül le a gyártószalagról

A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg már mintegy 3300 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt.

Társadalmi felelősségvállalás

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította útjára átfogó társadalmi felelősségvállalási (CSR) programsorozatát, a "Hankook Értékteremtő Programot", amely három pillérre épül: környezet, egészség és oktatási-társadalmi ügyek. A kezdeményezés célja, hogy a Hankook Tire Magyarország Kft., mint Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő vállalata, felelős társadalmi szereplőként segítséget nyújtson olyan környezeti és társadalmi ügyekben, amelyek mindannyiunk érdekét szolgálják.

Abroncsadományozási Program

A vállalat Értékteremtő Programja keretében már több helyi és országos jelentőségű akciót is indított, így a Fejér vármegyei- és az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak, a Magyar Vöröskeresztnek, valamint 1229 kisebb, non-profit szervezetnek adományozott nagy értékben gumiabroncsot, összesen majdnem 272 millió forint értékben.

További, programmal kapcsolatos információ: https://www.hankookadomany.hu/

KÖSZ, Hankook! - Közösségi Összefogás a Szebbért

A Hankook 2013. június elején útjára indította a Hankook Dolgozói Önkéntes Programot, amelynek keretein belül a vállalat dolgozói, az általuk javasolt közhasznú szervezetek és közintézmények javára végezhetnek önkéntes munkát. A megvalósításhoz szükséges eszközöket és segédanyagokat a cég biztosítja. A vállalat és dolgozói ily módon az elmúlt évek alatt mintegy 42 millió forint értékben járultak hozzá a helyi közösségek életminőségének jobbításához. Ezen túl 2016-ban egy újabb pillérrel is bővült a Hankook Önkéntes Programja. A kezdeményezésben Dunaújváros és környékének lakói is aktívan részt vehetnek az önkéntes munkában, és lakókörnyezetük szebbé tételében. A Hankook önkéntes tevékenységeit összefogó keretprogram 2018-tól KÖSZ, Hankook! néven él tovább..

További, programmal kapcsolatos információ: https://www.koszhankook.hu/

HOPP - Hankook Oktatási Pályázati Program

2017-ben a vállalat új programot indított az oktatás támogatására: A HOPP – Hankook Oktatási Pályázati Program keretében műszaki középiskolák pályázhatnak eszközparkjuk, műhelyeik fejlesztésére.

További, programmal kapcsolatos információ: https://www.hankookpalyazat.hu/

Tanúsítványok

A rácalmási gyárban készült termékek megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is.

A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016 autóipari minőség-, ISO 14001:2015 környezet központú- és ISO 45001:2018 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer tanúsítványokkal.

Letöltések

Hankook_Tire_Magyarorszag_Kft_IATF

Hankook Tire minőségpolitika

ISO 45001 - Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Irányítási Rendszer tanúsítvány

ISO 14001 - Környezetközpontú Irányítási Rendszer tanúsítvány

Munkahelyi biztonság-, egészség- és környezeti politika